
TÜGİAD, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerdeki okulların onarımı ve çocukların eğitime erişiminin desteklenmesi amacıyla hayata geçirdiği “Umut Okulda” projesi kapsamında, Hatay İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Hatay’daki eğitim altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli bir iş birliği adımı atılarak, bazı okullarda kütüphane yapımını kapsayan bir protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde TÜGİAD, ihtiyaç sahibi okullarda kütüphaneler kurmanın yanı sıra çeşitli yenileme çalışmalarını da hayata geçirerek, öğrencilerin nitelikli ve erişilebilir öğrenme ortamlarına ulaşmasına katkı sağlayacak.
Yenilikçi çözümler geliştiren girişimleri kurumsal şirketlerle bir araya getirmeyi hedefliyoruz.
March 8, 2026Hayatın her alanında emeği, cesareti ve vizyonuyla iz bırakan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!
March 3, 2026🚀 FUTURE MATCH’te Kurumsal – Startup İş Birliğinde Yeni Bir Aşamaya Geçtik!