
TÜGİAD Çin Merkezi ve G20 YEA Çin Konseyi iş birliğiyle düzenlenen 2026 Yenilenebilir Enerji Yatırım Roadshow Konferansı, Haziran 2026’da Pekin’de gerçekleştirilecek.
Yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketleri Çin’in önde gelen yatırımcılarıyla buluşturmayı amaçlayan etkinlikte;
• Üst düzey yatırımcı ve karar vericilerle birebir görüşme fırsatı
• Projelerin yatırımcıların önünde sahnede sunulması
• Uluslararası yatırımcılarla doğrudan bağlantı kurma imkânı
• Yatırım süreçlerinin ilerletilmesine yönelik profesyonel destek katılımcıları bekliyor.
Konferans kapsamında yer alacak yatırımcılar arasında Fortune Global 500 listesinde bulunan birçok uluslararası enerji ve altyapı şirketi de yer almaktadır.
Yenilenebilir enerji alanında yeni iş birlikleri ve yatırım fırsatları oluşturmayı hedefleyen bu önemli organizasyonda sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlıyoruz.
Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Eğitim Programı Tamamlandı!
April 17, 2026Görüşmede, G20 YEA 2026 Viyana Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
April 16, 2026Toplum vicdanını derinden yaralayan bu saldırıları esefle kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.