TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Duran ve üyelerin katılımıyla, Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından Haziran Ayı Şube Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan TÜGİAD Geleneksel Ege Ekonomi Buluşması'na ilişkin hazırlıklar ve organizasyon süreci değerlendirildi.
TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı liderliğindeki heyet, İstanbul Finans Merkezi (İFM) CEO’su Ahmet İhsan Erdem’i ziyaret etti.
26 Haziran 2026TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı liderliğindeki heyet, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir’i makamında ziyaret etti.
25 Haziran 2026TÜGİAD ve İstanbul Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yürütülen Future Match Programı kapsamında düzenlenen Demoday / Mini Bootcamp Sprint etkinliği gerçekleşti.