TÜGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Tulay Korkmaz ve Burçin Gözlüklü, 3 Ocak 2025 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “2024 Yılı Dış Ticaret Rakamları Açıklaması” toplantısına katılım sağladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği bu toplantıda, ülkemizin dış ticaret performansına dair önemli veriler ve değerlendirmeler paylaşıldı.
TÜGİAD Üyesi Hamit Erol’un Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Muratbey, Brandverse Awards’ta “Süt Ürünleri” kategorisinde üst üste 7. kez Social Brands Veri Analitiği birincisi oldu.
2 Temmuz 2025Bocan Couture, perakende sektörünün en prestijli uluslararası organizasyonlarından biri olan Global RLI Awards 2025’te ödüle layık görüldü.
2 Temmuz 2025TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, Sadi Özdemir’in sunduğu Flash Haber kanalında yayımlanan İş Dünyası programına konuk oldu.