TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım 23-24 Aralık 2024 tarihlerinde Saraybosna ve Karadağ'ı ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
2 gün süren programın ilk gününde, Bosna-Hersek eski Başbakanı Nedzad Brankovic'i ziyaret eden Gürkan Yıldırım, beraberinde Senat Başkanı Erol Rasumovic, Sırbistan Türkiye Ticaret Odası Başkan Vekili Aleksandar Jevdjic ile biraraya geldi. İkinci gün Milletvekili ve Karadağ Devleti Elektrik İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Milutin Đukanović ile Karadağ Devlet Demiryolları Direktörü Denis Lukač ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmelerde, TÜGİAD’ın Balkanlardaki yapılanması ve ülkeler arası iş birliklerini geliştirmek üzere istişarelerde bulunuldu.
TÜGİAD tarafından düzenlenen 'Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler' serisinin konuğu, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan oldu.
June 20, 2025TÜGİAD, Pekin’de açtığı Çin Merkezi ilk projesini hayata geçirdi.
April 23, 2025TÜGİAD’ın Konuğu Olan Hamdi Akın'dan Genç Girişimcilere Net Mesaj: “Uluslararası olmazsanız, ekmek yok”