
TÜGİAD, Türkiye Deprem Vakfı iş birliğiyle “Deprem ve Risk Azaltma Yaklaşımları – 2025” Seminer Serisi’ne devam ediyor.
Beş oturumdan oluşan serinin ikinci buluşması, 8 Mayıs 2025 Perşembe günü, saat 17:30’da TÜGİAD Genel Merkez’de gerçekleştirilecektir. Bu oturumda, Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alper İlki, “İstanbul’daki Yapı Stokunun Deprem Güvenliği ve İstanbul için Zarar Azaltma Stratejileri” başlıklı bir sunum gerçekleştirecektir.
Deprem riski ve zararlarının azaltılması kapsamında farkındalık yaratmayı amaçlayan bu seminerde; İstanbul’un mevcut yapı stoğuna ilişkin değerlendirmeler ve risk azaltma yaklaşımları ele alınacaktır.
📆 Tarih: 8 Mayıs 2025, Perşembe
🕠 Saat: 17:30 - 19:00
📍 Yer: TÜGİAD Genel Merkez
Yenilikçi çözümler geliştiren girişimleri kurumsal şirketlerle bir araya getirmeyi hedefliyoruz.
March 8, 2026Hayatın her alanında emeği, cesareti ve vizyonuyla iz bırakan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!
March 3, 2026🚀 FUTURE MATCH’te Kurumsal – Startup İş Birliğinde Yeni Bir Aşamaya Geçtik!