Marka Beyinler serimizin üçüncü etkinliğinde, TÜGİAD 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve İlhan Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Çuhacı ile TÜGİAD Onursal Üyesi ve Air Anka Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Serkan Yazıcıoğlu, iş dünyasındaki deneyimlerini, liderlik anlayışlarını ve başarı yolculuklarında edindikleri bilgileri bizlerle paylaştılar.
Girişimcilik, sürdürülebilir büyüme ve küresel pazarlarda rekabet üzerine değerli içgörüler sunan bu etkinlik, katılımcılarımız için ilham verici bir deneyim oldu. Katılım gösteren tüm üyelerimize ve değerli konuşmacılarımıza teşekkür eder, bir sonraki Marka Beyinler etkinliğinde yeniden bir araya gelmeyi dileriz.
Koşulsuz sevgisiyle yanımızda olan, şefkatiyle güç veren tüm annelerin ve annelik duygusunu taşıyan kadınların Anneler Günü kutlu olsun!
10 Mayıs 2025TÜGİAD ve Türkiye Deprem Vakfı iş birliğiyle düzenlenen “Deprem ve Risk Azaltma Yaklaşımları – 2025” seminer serimizin ikinci oturumu, 8 Mayıs Perşembe günü TÜGİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşti.
10 Mayıs 2025Toplumsal eşitliğin sağlanabilmesi için her bireyin haklarına saygı duymak ve yaşamı erişilebilir kılmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engelliler Haftası Kutlu Olsun!