TÜGİAD ve Türkiye Deprem Vakfı iş birliğiyle düzenlenen “Deprem ve Risk Azaltma Yaklaşımları – 2025” seminer serimizin ilk oturumu, üyelerimizin yoğun katılımıyla 17 Nisan Perşembe günü TÜGİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşti.
Moderatörlüğünü Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alper İlki’nin üstlendiği, Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Özder Erdik’in konuşmacı olarak yer aldığı oturumda, “Türkiye’de Deprem Riski ve Azaltılması” başlığı altında yapı güvenliği, afet yönetimi ve kentsel dayanıklılık konularında kapsamlı bilgiler paylaşıldı.
Video
Liderlik Felsefesi Üzerine İkili Sohbetler serimizin dördüncü buluşması, TÜGİAD Genel Merkezi’nde asil ve onursal üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
25 Haziran 2025Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, 1 Temmuz 2025 Salı günü saat 14.30’da Flash TV‘de Sadi Özdemir’in sunduğu “İş Dünyası” programına konuk olacak.
24 Haziran 2025Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, 23 Haziran 2025 Pazartesi günü TÜGİAD Genel Merkez’i ziyaret etti.